

Laksefrittata
Nyt denne vrien på den tradisjonelle spanske tortillaen, hvor saftig laks og gylne poteter blandes med fersk asparges – et perfekt måltid for folk på farten.
Tilberedning
Steg 1

4 egg – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – 1 ts pepper – 60 g kokte poteter – ¼ bunt grønn asparges – 150 g bakt laks
Pisk eggene med gaffel sammen med Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt og pepper. Bland med oppskårede poteter, hakket asparges og laks skåret i terninger.
Steg 2

1 ss olivenolje – 1 ss persille – 20 g ruccola
Varm opp olivenoljen i en stekepanne. Tilsett eggeblandingen og stek under lokk til eggene stivner. Garner med persille og server på ruccolaen.
Oppskrifts-ID: 1317
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer