Spaghetti à la Ponzu med tunfisk og sopp
Tilberedning
Steg 1
Kok spaghettien etter anvisningen på pakken i kokende saltvann.
Steg 2
La tunfisken dryppe av, rens soppen, skjær shitake og keiserhatt i tynne skiver, løsne shimeji fra stilken. Skrell hvitløk og løk og skjær dem i tynne skiver. Rens og vask rucolaen.Legg chilibelgen i vann så den mykner.
Steg 3
Stek soppen og halvparten av løken i en spiseskje varm olje, smaksett med salt og pepper og ha alt over i en bolle. Varm resten av oljen med hvitløk og chilibelgen i stekeskyen og stek resten av løken i denne blandingen. Hell tomater og ponzu-saus til og gi det hele et oppkok. Bland inn sopp-løk-blandingen, tunfisk, spaghetti og rucola og fjern chilibelgen.
Steg 4
Anrett spaghetti à la Ponzu på tallerkner, dryss reven parmesan og pepper over og server.
Oppskrifts-ID: 36
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer