Spaghetti à la Ponzu med tunfisk og sopp

total tid 35 min.
35 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
500 g
spaghetti
salt
1 
boks tunfisk i olje
240 g
blandet sopp (f.eks shitake, keiserhatt, shimeji)
1 
hvitløkfedd
2 
små løk
60 g
rucola
1 
liten tørket chilibelg
2 ss
olivenolje
nymalen pepper
400 g
grovhakkede tomater
parmesan
Næringsinnhold (per porsjon): 2983 kJ  /  714 kcal
67,2 g Fett
31,2 g Protein
103,1 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Kok spaghettien etter anvisningen på pakken i kokende saltvann. 

Steg 2

La tunfisken dryppe av, rens soppen,  skjær shitake og keiserhatt i tynne skiver, løsne shimeji fra stilken. Skrell hvitløk og løk og skjær dem i tynne skiver. Rens og vask rucolaen.Legg chilibelgen i vann så den mykner.

Steg 3

Stek soppen og halvparten av løken i en spiseskje varm olje, smaksett med salt og pepper og ha alt over i en bolle. Varm resten av oljen med hvitløk og chilibelgen i stekeskyen  og stek resten av løken i denne blandingen. Hell tomater og ponzu-saus til og gi det hele et oppkok. Bland inn sopp-løk-blandingen, tunfisk, spaghetti og rucola og fjern chilibelgen. 

Steg 4

Anrett spaghetti à la Ponzu på tallerkner, dryss reven parmesan og pepper over og server. 

Oppskrifts-ID: 36

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Kok spaghettien etter anvisningen på pakken i kokende saltvann. 

La tunfisken dryppe av, rens soppen,  skjær shitake og keiserhatt i tynne skiver, løsne shimeji fra stilken. Skrell hvitløk og løk og skjær dem i tynne skiver. Rens og vask rucolaen.Legg chilibelgen i vann så den mykner.

Stek soppen og halvparten av løken i en spiseskje varm olje, smaksett med salt og pepper og ha alt over i en bolle. Varm resten av oljen med hvitløk og chilibelgen i stekeskyen  og stek resten av løken i denne blandingen. Hell tomater og ponzu-saus til og gi det hele et oppkok. Bland inn sopp-løk-blandingen, tunfisk, spaghetti og rucola og fjern chilibelgen. 

Anrett spaghetti à la Ponzu på tallerkner, dryss reven parmesan og pepper over og server. 

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.