Laksekoteletter med guacamole
Tilberedning
Steg 1
Del laksen i terninger. Ha over i en bolle, tilsett Kikkoman Soyasaus og la stå i kjøleskapet i ca. 20 minutter.
Steg 2
Kutt løken i terninger, stek den i en varm stekepanne med olivenolje og smak til med salt. Tilsett sopp i terninger og smør, og stek til soppen er gyllenbrun. Avkjøl.
Steg 3
Bland sammen sopp, løk, egg og brødsmuler med laksen, og lag flate koteletter.
Steg 4
Stek i en varm panne med olivenolje på begge sider.
Steg 5
Mos avokadoen med en gaffel. Tilsett limejuice og salt. Bland godt sammen til guacamole.
Steg 6
Del reddikene og agurkene i skiver.
Steg 7
Server laksekotelettene med guacamole, reddiker og agurk.
Oppskrifts-ID: 979
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer