Ferske vårruller med teriyaki-aubergine
Ingredienser
Til teriyaki-aubergine:
Til fyllet:
Til sausen:
Tilberedning
Steg 1
Rens og vask auberginen til teriyaki-auberginen og kutt den opp i terninger (ca. 1 x 1 cm). Varm opp vegetabilsk olje i en panne på sterk varme, brun auberginen over det hele i den og ta den ut av pannen. Sett ned varmen, ha i teriyaki-marinade, sirup og sesamolje i stekesjyen, kok opp, tilsett aubergine og la det småkoke i 3–4 minutter. Hell gjentatte ganger sjysaus over auberginen.
Steg 2
Til fyllet deler du paprikaen i to og renser og vasker den, rens og skrell gulroten, rens og vask agurken. Skjær grønnsakene i svært tynne strimler. Rens, vask og tørk salat og mynte i slynge.
Steg 3
Dypp rispapiret kortvarig ned i varmt vann og legg det på et fuktig klede. Legg på 1 salatblad, risnudler, teriyaki-aubergine, grønnsaksstrimler og mynte på hvert ark. Rull rispapiret forsiktig sammen og del det i to.
Steg 4
Til sausen skreller og presser du hvitløken og rører den sammen med teriyaki-marinade, sesam, limesaft, sirup og vårløk. Server ferske vårruller med saus.
Oppskrifts-ID: 143
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer