Ramen med ekte japansk soyasaus
I Japan er Ajitama (kokte egg marinert med søt soyasaus) og Chashu (kokt svinekjøtt i skiver) det vanligste tilbehøret til ramen. Denne populære tradisjonelle ramen med japansk soyasaus tilberedes raskt og enkelt med Kikkoman Ramen Suppebase.
Ingredienser
Til ramensuppen
A: til soyamarinerte egg:
B: til marinert svinekjøtt
Tilberedning
Steg 1
Til de marinerte eggene: Kok opp ingrediensene som tilhører A (unntatt egg). Løft kjelen vekk fra platen. Legg deretter i de skrellede kokte eggene og la det marinere i tre timer.
Steg 2
Til marinert svinekjøtt: Kok svinekjøttet i 30 minutter. Bland sammen resten av ingrediensene som tilhører B. Legg dette og det kokte svinekjøttet i en trykkoker og la det koke i 20 minutter.
Steg 3
Kok kål og bønnespirer i 3-5 minutter.
Steg 4
Tilbered nudlene i henhold til anvisningen på pakken.
Steg 5
Kok opp ca. 5,4 dl vann i en kjele, bland med 0,6 dl Kikkoman Ramen Suppebase .
Steg 6
Fordel suppen i 2 boller. La nudlene renne godt av og tilsett suppen.
Steg 7
Del eggene i to og skjær det kokte svinekjøttet i skiver.
Steg 8
Legg eggene, skivet svinekjøtt, kål, bønnespirer og søt mais i suppen. Dryss over med stekt løk.
Oppskrifts-ID: 1101
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer