Ramen med ekte japansk soyasaus
Ramen med ekte japansk soyasaus

Ramen med ekte japansk soyasaus

5 1 vurderinger
total tid245 min.
5 min.tilberedningstid
180 min.marineringstid
60 min.koketid

I Japan er Ajitama (kokte egg marinert med søt soyasaus) og Chashu (kokt svinekjøtt i skiver) det vanligste tilbehøret til ramen. Denne populære tradisjonelle ramen med japansk soyasaus tilberedes raskt og enkelt med Kikkoman Ramen Suppebase.

Ingredienser

2 porsjoner
2 ss
søtmais (hermetisk)
100 g
kål
120 g
bønnespirer
30 g
stekt løk
2 
soyamarinerte egg (se A)
70 g
stekt skivet svinekjøtt (se B)
200 g
ramennudler

Til ramensuppen

540 ml
vann

A: til soyamarinerte egg:

2 
kokte egg, skrelt
 ½ ss
sukker
2 ss
vann

B: til marinert svinekjøtt

500 g
svinekjøtt
200 ml
vann
20 ml
matvin (hvit)
20 g
sukker
1 
fedd hvitløk
20 g
fersk ingefær
Næringsinnhold (per porsjon):2781 kJ / 665 kcal
24,8 gFett
28,6 gProtein
79,8 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Til de marinerte eggene: Kok opp ingrediensene som tilhører A (unntatt egg). Løft kjelen vekk fra platen. Legg deretter i de skrellede kokte eggene og la det marinere i tre timer.

Steg 2

Til marinert svinekjøtt: Kok svinekjøttet i 30 minutter. Bland sammen resten av ingrediensene som tilhører B. Legg dette og det kokte svinekjøttet i en trykkoker og la det koke i 20 minutter.

Steg 3

Kok kål og bønnespirer i 3-5 minutter.

Steg 4

Tilbered nudlene i henhold til anvisningen på pakken.

Steg 5

Kok opp ca. 5,4 dl vann i en kjele, bland med 0,6 dl Kikkoman Ramen Suppebase .

Steg 6

Fordel suppen i 2 boller. La nudlene renne godt av og tilsett suppen.

Steg 7

Del eggene i to og skjær det kokte svinekjøttet i skiver.

Steg 8

Legg eggene, skivet svinekjøtt, kål, bønnespirer og søt mais i suppen. Dryss over med stekt løk.

Oppskrifts-ID: 1101

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Til de marinerte eggene: Kok opp ingrediensene som tilhører A (unntatt egg). Løft kjelen vekk fra platen. Legg deretter i de skrellede kokte eggene og la det marinere i tre timer.

Til marinert svinekjøtt: Kok svinekjøttet i 30 minutter. Bland sammen resten av ingrediensene som tilhører B. Legg dette og det kokte svinekjøttet i en trykkoker og la det koke i 20 minutter.

Kok kål og bønnespirer i 3-5 minutter.

Tilbered nudlene i henhold til anvisningen på pakken.

Kok opp ca. 5,4 dl vann i en kjele, bland med 0,6 dl Kikkoman Ramen Suppebase .

Fordel suppen i 2 boller. La nudlene renne godt av og tilsett suppen.

Del eggene i to og skjær det kokte svinekjøttet i skiver.

Legg eggene, skivet svinekjøtt, kål, bønnespirer og søt mais i suppen. Dryss over med stekt løk.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07
08

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.