

Amaranth-salat med østerssopp og posjerte egg
Denne salaten er en nydelig kombinasjon av krydret østerssopp og posjert egg, servert med selleri, ruccula og kokt amaranth. En deilig vegetarlunsj eller middag.
Tilberedning
Steg 1
Tilbered amaranth etter anvisning på pakken.
Steg 2
Del selleristang i ½ cm skiver. Legg i en bolle sammen med ruccula og olivenolje.
Steg 3
Rens østerssoppen og vend den inn i en blanding av Kikkoman Soyasaus, chili og urter. Stek raskt i en stekepanne med litt olivenolje.
Steg 4
Posjer eggene i 2,5 minutter. Topp de posjerte eggene med litt finhakket chili og paprikapulver.
Steg 5
Server amaranth med østerssopp, grønnsaker og posjerte egg.
Oppskrifts-ID: 1048
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer