

Teriyaki stir fry
total tid
25 min.
10 min. tilberedningstid
15 min. koketid
Tilberedning
Steg 1
Skjær kyllingen i strimler og vend de i maismelet. Varm opp en wok- eller stekepanne med litt vegetabilsk olje. Stek kjøttet til det har fått farge. Ta kjøttet ut av pannen.
Steg 2
Kok risen etter anvisningen på pakken.
Steg 3
Kutt alle grønnsakene, hell litt vegetabilsk olje i pannen og start med å steke gulrøtter og aubergine med hvitløk og ingefær i rundt to minutter. Tilsett brokkoli og den stekte kyllingen. Tilsett Kikkoman Teriyaki-saus og buljong og la det koke i 3-4 minutter. Smak til med Kikkoman Soyasaus. Dryss over finhakket koriander og server med ris.
Oppskrifts-ID: 694
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer



![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















