Rigatoni-kyllingsalat med sennep-soyasaus dressing

total tid 45 min.
25 min. tilberedningstid
20 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner

Til dressingen:

 ½ dl
appelsinjuice
80 g
grov sennep
1 dl
olivenolje
Nykvernet hvit pepper
Sukker

Til salaten:

240 g
rigatoni
180 g
kyllingbrystfilet
Salt, nykvernet pepper
200 g
liten brokkoli
1 
appelsin
160 g
gule og røde cherrytomater
1 håndfull
babybladspinat
60 g
olivener
Næringsinnhold (per porsjon): 2535 kJ  /  605 kcal
30,1 g Fett
23 g Protein
56,8 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

La appelsinsaften koke inn til halv mengde. Rør den sammen med sennep, soyasaus og olje og smak til med pepper og sukker.

Steg 2

Tilbered rigatoni etter anvisningen på pakken til salaten og la den avkjøles. Vask kyllingbrystfilet, del den i to på tvers, tørk den forsiktig, krydre med salt og pepper, damp i 5-6 minutter, la det avkjøles og “riv den fra hverandre” langs kjøttfibrene.

Steg 3

Del brokkoli opp i små buketter, vask, forvell og avkjøl med kaldt vann. Skrell og fileter appelsin. Vask tomater og del dem ev. i to. Vask og tørk spinaten.

Steg 4

Bland rigatoni, brokkoli, appelsinfileter, tomater, spinat og olivener med ca. ¾ av dressingen og fordel på tallerkener. Anrett kyllingkjøtt på disse, fordel resten av dressingen og server.

Oppskrifts-ID: 273

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

La appelsinsaften koke inn til halv mengde. Rør den sammen med sennep, soyasaus og olje og smak til med pepper og sukker.

Tilbered rigatoni etter anvisningen på pakken til salaten og la den avkjøles. Vask kyllingbrystfilet, del den i to på tvers, tørk den forsiktig, krydre med salt og pepper, damp i 5-6 minutter, la det avkjøles og “riv den fra hverandre” langs kjøttfibrene.

Del brokkoli opp i små buketter, vask, forvell og avkjøl med kaldt vann. Skrell og fileter appelsin. Vask tomater og del dem ev. i to. Vask og tørk spinaten.

Bland rigatoni, brokkoli, appelsinfileter, tomater, spinat og olivener med ca. ¾ av dressingen og fordel på tallerkener. Anrett kyllingkjøtt på disse, fordel resten av dressingen og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.