Rigatoni-kyllingsalat med sennep-soyasaus dressing
Ingredienser
Til dressingen:
Til salaten:
Tilberedning
Steg 1
La appelsinsaften koke inn til halv mengde. Rør den sammen med sennep, soyasaus og olje og smak til med pepper og sukker.
Steg 2
Tilbered rigatoni etter anvisningen på pakken til salaten og la den avkjøles. Vask kyllingbrystfilet, del den i to på tvers, tørk den forsiktig, krydre med salt og pepper, damp i 5-6 minutter, la det avkjøles og “riv den fra hverandre” langs kjøttfibrene.
Steg 3
Del brokkoli opp i små buketter, vask, forvell og avkjøl med kaldt vann. Skrell og fileter appelsin. Vask tomater og del dem ev. i to. Vask og tørk spinaten.
Steg 4
Bland rigatoni, brokkoli, appelsinfileter, tomater, spinat og olivener med ca. ¾ av dressingen og fordel på tallerkener. Anrett kyllingkjøtt på disse, fordel resten av dressingen og server.
Oppskrifts-ID: 273
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer