

Grillet tunfiskbiff og salat
Saftig grillet tunfisk på en seng av sprø salat med sesamdressing – et lett og forfriskende forslag til sommerlunsj.
Ingredienser
Pluss
Dressing
Tilberedning
Steg 1
Bland ingrediensene til marinaden i en bolle: soyasaus, appelsinjuice, krydder og hvitløk. Tilsett chili/tabascosaus og rør godt om.
Steg 2
Pensle tunfiskbiffene med marinaden og la dem stå til marinering.
Steg 3
Fjern overflødig marinade fra tunfiskbiffene. Legg dem på en forvarmet grill og stek på høy varme i 1-2 minutter på hver side, slik at fisken fortsatt er rosa inni.
Bland ingrediensene til dressingen i en annen bolle: ponzu, tahinipaste og olivenolje. Rør godt om.
Steg 4
Hakk oliven. Del cherrytomatene i to.
Steg 5
Server tunfiskbiffene på en seng av salat, oliven, tomater og kapers. Ringle over dressingen og dryss over hakket persille.
Oppskrifts-ID: 1115
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer