Grillet tunfiskbiff og salat
Grillet tunfiskbiff og salat

Grillet tunfiskbiff og salat

total tid60 min.
15 min.tilberedningstid
30 min.marineringstid
15 min.koketid

Saftig grillet tunfisk på en seng av sprø salat med sesamdressing – et lett og forfriskende forslag til sommerlunsj.

Ingredienser

2 porsjoner
2 
tunfiskbiffer - 150 g hver
1 ¼ dl
freshly squeezed orange juice
 ½ ts
edelsøtt paprikapulver
 ½ ts
tørket oregano
2 
fedd hvitløk knust i hvitløkspresse
 ½ 
chilipepper

Pluss

1 bunt
persille
2 håndfull
favorittsalat
90 g
svarte oliven uten stein
1 ss
kapers
100 g
cherrytomater

Dressing

3 ss
olivenolje
1 ts
tahinipaste
Næringsinnhold (per porsjon):3012 kJ / 753 kcal
40 gFett
78 gProtein
13 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Bland ingrediensene til marinaden i en bolle: soyasaus, appelsinjuice, krydder og hvitløk. Tilsett chili/tabascosaus og rør godt om.

Steg 2

Pensle tunfiskbiffene med marinaden og la dem stå til marinering.

Steg 3

Fjern overflødig marinade fra tunfiskbiffene. Legg dem på en forvarmet grill og stek på høy varme i 1-2 minutter på hver side, slik at fisken fortsatt er rosa inni.
Bland ingrediensene til dressingen i en annen bolle: ponzu, tahinipaste og olivenolje. Rør godt om.

Steg 4

Hakk oliven. Del cherrytomatene i to.

Steg 5

Server tunfiskbiffene på en seng av salat, oliven, tomater og kapers. Ringle over dressingen og dryss over hakket persille.

Oppskrifts-ID: 1115

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland ingrediensene til marinaden i en bolle: soyasaus, appelsinjuice, krydder og hvitløk. Tilsett chili/tabascosaus og rør godt om.

Pensle tunfiskbiffene med marinaden og la dem stå til marinering.

Fjern overflødig marinade fra tunfiskbiffene. Legg dem på en forvarmet grill og stek på høy varme i 1-2 minutter på hver side, slik at fisken fortsatt er rosa inni.
Bland ingrediensene til dressingen i en annen bolle: ponzu, tahinipaste og olivenolje. Rør godt om.

Hakk oliven. Del cherrytomatene i to.

Server tunfiskbiffene på en seng av salat, oliven, tomater og kapers. Ringle over dressingen og dryss over hakket persille.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.