Kikerter og edamame i peppersaus
Kikerter og edamame i en pikant versjon, servert med en tykk og mektig peppersaus, er en god idé til et varmende vintermåltid.
Ingredienser
Saus:
Dessuten:
Tilberedning
Steg 1
Skjær paprikaen i terninger og sauter i olivenolje. Tilsett urter og tomatpassata når skallet har blitt mørkt. La det småkoke i 10 minutter, krydre med Kikkoman Soyasaus og pepper, og rør til en jevn saus.
Steg 2
Varm opp olivenoljen i en annen panne, og sauter kikertene og edamamebønnene sammen med finhakket hvitløk, ingefær og chilipepper. Når dette blir gyllenbrunt, serveres det med sausen.
Steg 3
Dryss gresskarkjerner og ferske persilleblader over retten.
Tips:
Retten smaker best med ris, men du kan også servere den med couscous eller potetmos.
Oppskrifts-ID: 1211
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer