

Sautert kylling med sucrée
total tid35 min.
35 min.tilberedningstid
Næringsinnhold (per porsjon):1822 kJ / 435 kcal
8,6 gFett
31,3 gProtein
55,9 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Tørk lett av kyllingbrystfileten, skjær den i passe store stykker og strø stivelse over det hele. Varm opp olje i en panne, stek kyllingen i den til den er gyllenbrun over det hele og tørk forsiktig overskytende olje ut av pannen med et kjøkkenhåndkle.
Steg 2
Tilsett Kikkoman Saus til Ris og glasser kyllingen med den.
Steg 3
Vask purre og gressløk, skjær purren i tynne strimler og gressløken i ringer.
Steg 4
Fordel risen på tallerkenen, legg på kylling med saus, pynt med purre og gressløk, strø på paprikapulver og chilitråder og server.
Oppskrifts-ID: 121
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer