Kyllingsalat med soyadressing
Tilberedning
Steg 1
Sett ovnen på 180 °C, over- og undervarme.
Steg 2
Bland sjalottløk, Kikkoman soyasaus, honning, sriracha og sitronsaft sammen til en marinade/dressing.
Steg 3
Brun kyllingen raskt på begge sider i en stekepanne med høy varme, ca. 2 minutter på hver side. Legg over i en ildfast form og ha 3 ss av marinaden over kyllingen. Stek kyllingen midt i ovnen, ca. 12-14 minutter. La kyllingen hvile 5-10 min før servering.
Steg 4
Legg opp bladsalat og kutt tomat og agurk i ønsket form. Bruk gjerne dine favorittgrønnsaker. Kutt kyllingen opp i skiver og legg dem over salaten.
Steg 5
Hell resten av dressingen over salatblandingen og topp med koriander og hakkede cashewnøtter. Server og nyt.
Tips:
Dersom du ønsker rømmedressing til salaten, blander du bare 1-2 ss rømme med resten av marinaden/dressingen.
Oppskrifts-ID: 704
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer