Kyllingsalat med soyadressing
Kyllingsalat med soyadressing

Kyllingsalat med soyadressing

4 1 vurderinger

Ingredienser

4 porsjoner
4 
stekt kyllinglår eller kyllingfilet
Bladsalat
Cherrytomat
Agurk
Sukkererter

Marinade og dressing:

2 stykke
sjalottløk, finhakket
2 ss
honning
2 ts
Sriracha eller Sambal oelek
2 ts
sitronsaft

Valgfri topping:

3 ss
koriander, grovhakket
3 ss
cashewnøtter, grovhakket

Tilberedning

Steg 1

Sett ovnen på 180 °C, over- og undervarme.

Steg 2

Bland sjalottløk, Kikkoman soyasaus, honning, sriracha og sitronsaft sammen til en marinade/dressing.

Steg 3

Brun kyllingen raskt på begge sider i en stekepanne med høy varme, ca. 2 minutter på hver side. Legg over i en ildfast form og ha 3 ss av marinaden over kyllingen. Stek kyllingen midt i ovnen, ca. 12-14 minutter. La kyllingen hvile 5-10 min før servering.

Steg 4

Legg opp bladsalat og kutt tomat og agurk i ønsket form. Bruk gjerne dine favorittgrønnsaker. Kutt kyllingen opp i skiver og legg dem over salaten.

Steg 5

Hell resten av dressingen over salatblandingen og topp med koriander og hakkede cashewnøtter. Server og nyt.

Tips:

Dersom du ønsker rømmedressing til salaten, blander du bare 1-2 ss rømme med resten av marinaden/dressingen.

Oppskrifts-ID: 704

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Sett ovnen på 180 °C, over- og undervarme.

Bland sjalottløk, Kikkoman soyasaus, honning, sriracha og sitronsaft sammen til en marinade/dressing.

Brun kyllingen raskt på begge sider i en stekepanne med høy varme, ca. 2 minutter på hver side. Legg over i en ildfast form og ha 3 ss av marinaden over kyllingen. Stek kyllingen midt i ovnen, ca. 12-14 minutter. La kyllingen hvile 5-10 min før servering.

Legg opp bladsalat og kutt tomat og agurk i ønsket form. Bruk gjerne dine favorittgrønnsaker. Kutt kyllingen opp i skiver og legg dem over salaten.

Hell resten av dressingen over salatblandingen og topp med koriander og hakkede cashewnøtter. Server og nyt.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.