

Fiskepai med potetmos
Dykk ned i denne paien full av havets herligheter, der kremet potetmos møter krydret fisk og toppes med en sprø frøskorpe.
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1

160 g mørdeig – 1 ss vegetabilsk olje – 100 g laksefilet – 100 g torskefilet – 30 g bacon – 1 løk – 50 g tinte erter – 50 g pastinakk
Skjær lakse- og torskefilet, bacon, løk og pastinakk i terninger. Legg bakepapir i bunnen av en firkantet paiform (ca. 20x20 cm) og legg deretter i mørdeigen. Varm oljen i en stekepanne og sauter resten av ingrediensene i ca. 3 minutter.
Steg 2

2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 30 dl cream – 0,3 dl fløte – 1 ss sennep – 1 ts limesaft – ½ ts nymalt pepper – ½ ts karri – 2 ss nyhakket persille
Bland ingrediensene. Hell innholdet i stekepannen med grønnsaker og fisk, og gi blandingen et raskt oppkok. Fordel fyllet utover paiformen.
Steg 3

200 g forkokte popeter – 100 g hermetiserte kikerter – 20 g smør – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 50 dl cream – ½ dl fløte – 70 g goudaost
Riv goudaosten. Mos potetene og kikertene sammen med smør, Kikkoman Soyasaus og krem, og vend til slutt inn osten.
Steg 4

1 ss gresskarkjerner – 1 ss solsikkekjerner
Forvarm stekeovnen til 180 °C. Fordel potetmosen over fiskefyllet, dryss gresskar- og solsikkekjerner over paien, stek i 20 minutter og server.
Tips
Oppskrifts-ID: 1292
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer