Caprese-basilikum ramen med mozzarella
Caprese-basilikum ramen med mozzarella

Caprese-basilikum ramen med mozzarella

4 1 vurderinger
total tid20 min.
10 min.tilberedningstid
10 min.koketid

En herlig ramensuppe med aromatisk basilikum, et hint av hvitløk og en spenstig miks av mozzarella, tomater og friske urter gjør denne italienskinspirerte varianten til en ramen du bare må prøve.

Ingredienser

2 porsjoner
30 g
basilikumblader
1 
hvitløksfedd
2 ½ ss
olivenolje
10 g
pinjekjerner
4 
middels store tomater
180 g
mozzarella
 ½ 
avocado
200 g
ramennudler
540 dl
water
15 g
hakket nøttemiks, f.eks. cashewnøtter
1 klype
nymalt svart pepper
Litt olivenolje
Næringsinnhold (per porsjon):3623 kJ / 865 kcal
63 gFett
28 gProtein
42 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

20 g basilikumblader – 1  hvitløksfedd – 2 ½ ss olivenolje – 10 g pinjekjerner

Hakk basilikumen og mos den sammen med skrelt hvitløk, olivenolje og pinjekjerner til blandingen blir jevn og glatt.

Steg 2

4  middels store tomater – 180 g mozzarella – 10 g basilikumblader –  ½  avocado

Skjær tomatene og mozzarellaen i like tykke skiver (0,5–1 cm) og anrett dem i sirkler på to tallerkener. Hakk basilikumen og dryss den over tomat- og mozzarellablandingen. Skjær avokadokjøttet i terninger og sett til side.

Steg 3

200 g ramennudler – 50 dl Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak4 ts Kikkoman Teriyaki Marinade540 dl water

Tilbered ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken. Fordel Kikkoman Ramen Suppebase, Kikkoman Teriyaki Marinade og pestoen fra steg 1 likt på to boller, og hell 270 ml varmt vann i hver av bollene. Bland godt.

Steg 4

15 g hakket nøttemiks, f.eks. cashewnøtter – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 klype nymalt svart pepper – Litt olivenolje

Ha nudlene oppi suppen og anrett tomater og mozzarella forsiktig på toppen med skje eller stekespade så de ikke faller fra hverandre. Dryss avokado og nøtter over ramenbollene og garner med Kikkoman Soyasaus, svart pepper og olivenolje før retten serveres.

Tips:

Hvis du har lite tid, kan du bruke ferdiglaget pesto genovese istedenfor å lage din egen. Merk at dette vil gi suppen en noe blekere grønnfarge.

Oppskrifts-ID: 1472

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

20 g basilikumblader – 1 hvitløksfedd – 2 ½ ss olivenolje – 10 g pinjekjerner

Hakk basilikumen og mos den sammen med skrelt hvitløk, olivenolje og pinjekjerner til blandingen blir jevn og glatt.

4 middels store tomater – 180 g mozzarella – 10 g basilikumblader – ½ avocado

Skjær tomatene og mozzarellaen i like tykke skiver (0,5–1 cm) og anrett dem i sirkler på to tallerkener. Hakk basilikumen og dryss den over tomat- og mozzarellablandingen. Skjær avokadokjøttet i terninger og sett til side.

200 g ramennudler – 50 dl Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak4 ts Kikkoman Teriyaki Marinade540 dl water

Tilbered ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken. Fordel Kikkoman Ramen Suppebase, Kikkoman Teriyaki Marinade og pestoen fra steg 1 likt på to boller, og hell 270 ml varmt vann i hver av bollene. Bland godt.

15 g hakket nøttemiks, f.eks. cashewnøtter – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 klype nymalt svart pepper – Litt olivenolje

Ha nudlene oppi suppen og anrett tomater og mozzarella forsiktig på toppen med skje eller stekespade så de ikke faller fra hverandre. Dryss avokado og nøtter over ramenbollene og garner med Kikkoman Soyasaus, svart pepper og olivenolje før retten serveres.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.