

Caprese-basilikum ramen med mozzarella
En herlig ramensuppe med aromatisk basilikum, et hint av hvitløk og en spenstig miks av mozzarella, tomater og friske urter gjør denne italienskinspirerte varianten til en ramen du bare må prøve.
Tilberedning
Steg 1

20 g basilikumblader – 1 hvitløksfedd – 2 ½ ss olivenolje – 10 g pinjekjerner
Hakk basilikumen og mos den sammen med skrelt hvitløk, olivenolje og pinjekjerner til blandingen blir jevn og glatt.
Steg 2

4 middels store tomater – 180 g mozzarella – 10 g basilikumblader – ½ avocado
Skjær tomatene og mozzarellaen i like tykke skiver (0,5–1 cm) og anrett dem i sirkler på to tallerkener. Hakk basilikumen og dryss den over tomat- og mozzarellablandingen. Skjær avokadokjøttet i terninger og sett til side.
Steg 3

200 g ramennudler – 50 dl Kikkoman Konsentrert Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (Sojasaus) Smak – 4 ts Kikkoman Teriyaki Marinade – 540 dl water
Tilbered ramennudlene i henhold til anvisningene på pakken. Fordel Kikkoman Ramen Suppebase, Kikkoman Teriyaki Marinade og pestoen fra steg 1 likt på to boller, og hell 270 ml varmt vann i hver av bollene. Bland godt.
Steg 4
15 g hakket nøttemiks, f.eks. cashewnøtter – 2 ts Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 klype nymalt svart pepper – Litt olivenolje
Ha nudlene oppi suppen og anrett tomater og mozzarella forsiktig på toppen med skje eller stekespade så de ikke faller fra hverandre. Dryss avokado og nøtter over ramenbollene og garner med Kikkoman Soyasaus, svart pepper og olivenolje før retten serveres.
Tips:
Hvis du har lite tid, kan du bruke ferdiglaget pesto genovese istedenfor å lage din egen. Merk at dette vil gi suppen en noe blekere grønnfarge.
Oppskrifts-ID: 1472
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer