

Pølser fylt med ost og jalapeno
Pølser fylt med ost og jalapeno surret inn i sprøstekt bacon og glasert med Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus med Honning – en perfekt miks av salte og søte smaker.
Tilberedning
Steg 1

2 jalapenoer – 50 g cheddarost – 4 grillpølser – 100 g røkt bacon, skivet
Skjær jalapenoene i lange strimler. Skjær osten i tynne staver. Skjær pølsene på langs, men ikke helt igjennom. Fyll dem med jalapeno og ost, surr dem deretter stramt i bacon.
Steg 2

4 ss sennep – 2 ss Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus med Honning – ½ ts honning – 1 ts raspet ingefær – 1 ss ristede sesamfrø – 1 ts Kikkoman ristet Sesamolje
Bland sennepen i en bolle med Teriyaki BBQ-Saus Honning, honning, ingefær, sesamfrø og Kikkoman Sesamolje.
Steg 3

4 ss Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus med Honning
Dekk pølsene med Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus med Honning, stek dem deretter på en varm grill på hver side til både baconen og pølsene er brune. Server med teriyakisennep.
Tip
Oppskrifts-ID: 1443
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer