Eksotisk indisk vegetarburger
Piff opp burgeren din på indisk vis. Denne burgervarianten har en unik tekstur og en sunnere vri med hirse, gulrot og squash, mens salaten har en pikant blanding av Kikkoman Poke Sauce, yoghurt og karri som gir deg en smak av Mumbais pulserende gater!
Tilberedning
Steg 1
50 g hirse – 1 gulrot – ½ liten squash – 1 egg – 50 g brødsmuler
Skyll hirsen i kaldt vann, skåld den deretter i kokende vann. Dekk den med dobbelt så mye vann og kok i 12 minutter til alt vannet er trukket inn. La den kokte hirsen avkjøles og bland den med finraspet gulrot og raspet squash, egg og brødsmuler.
Steg 2
1 ts karri – ½ ts malt gurkemeie – 1 ts raspet ingefær – 1 ss Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje – 2 ss olivenolje
Krydre blandingen med krydder, ingefær og Kikkoman Poke Sauce. Form 2 burgerkaker og stek dem på begge sider i olivenolje.
Steg 3
80 g hodekål – 1 liten rødløk – 1 bunt koriander – 2 ss Kikkoman Saus For Poke Bowl Basert På Soyasaus Og Sesamolje – 1 ss yoghurt – ¼ ts karri – 2 store nanbrød
Riv kålen, skjær rødløken i ringer, og riv korianderen i mindre biter. Bland med Kikkoman Poke Sauce, yoghurt og karri. Skjær nanbrødene i to. Legg tilberedt salat og burgerkake på den ene halvdelen og topp med den andre.
Oppskrifts-ID: 1247
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer