Verdens enkleste ribbesaus
Verdens enkleste ribbesaus

Verdens enkleste ribbesaus

Ingredienser

4 porsjoner
1 
løk
2 
hvitløksfedd
2 ss
olje
5 dl
utblandet kalvefond
3 dl
stekesjy fra ribbe eller utblandet kalvefond
2 ts
hvitvins- eller balsamicoeddik
Pepper
1 ts
maizena
1 dl
kremfløte

Tilberedning

Steg 1

Finhakk løk og hvitløk.

Steg 2

Varm opp en kjele med olje på sterk varme. Brun løk og hvitløk.

Steg 3

Tilsett kalvefond og stekesjy.

Steg 4

Kok opp og la ribbesausen koke ned til det gjenstår ca. 6 dl i kjelen.

Steg 5

Tilsett Kikkoman soyasaus, hvitvins- eller balsamicoeddik og pepper etter smak.

Steg 6

Rør sammen maizena og kremfløte. Spe inn litt og rør godt mens ribbesausen koker for å tykne den.

Oppskrifts-ID: 703

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Finhakk løk og hvitløk.

Varm opp en kjele med olje på sterk varme. Brun løk og hvitløk.

Tilsett kalvefond og stekesjy.

Kok opp og la ribbesausen koke ned til det gjenstår ca. 6 dl i kjelen.

Tilsett Kikkoman soyasaus, hvitvins- eller balsamicoeddik og pepper etter smak.

Rør sammen maizena og kremfløte. Spe inn litt og rør godt mens ribbesausen koker for å tykne den.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.