Grillet torskefilet i krydret yoghurtmarinade
Torskefilet marinert i en mild karrikrydret yoghurtmarinade med lime- og korianderaïoli og grillede søtpoteter.
Ingredienser
Til torskefiletene:
Til lime- og korianderaioli:
Til grillede søtpoteter:
Tilberedning
Steg 1
Rør sammen yoghurt, sitronsaft, olivenolje, Kikkoman Soyasaus, syltetøy, timian, karripulver og pepper til en marinade. Pensle fiskefileten med marinaden og sett i kjøleskapet, 30-45 minutter.
Steg 2
Lag lime- og korianderaioli. Riv limeskall, kutt limen i to og press ut saften. Skrell og finhakk hvitløk. Rør sammen majones, limeskall, limesaft, hvitløk, honning, koriander og Kikkoman Soyasaus i en bolle og smak til med pepper.
Steg 3
Skrell søtpotetene, vask og skjær i ca. 2 cm terninger. Rengjør og kutt vårløk. Skrell og finhakk hvitløk i terninger. Bland sammen hvitløk, søtpoteter, vårløk, Kikkoman Soyasaus, olivenolje og rosmarin. Smak til med pepper.
Steg 4
Legg søtpoteter på grillen i 15-20 minutter og torskefiletene i 6-10 minutter (lukk lokket hvis grillen din har ett). Server med lime- og korianderaioli.
Tips:
Marinaden smaker like godt sammen med hvit fisk som den gjør med kalkunbryst eller biff.
Oppskrifts-ID: 866
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer