Stekt tunfisk med sesamkorn
Tilberedning
Steg 1
Skrell ingefæren og riv den i en bolle. Press hvitløken med en hvitløkspresse i samme bolle, tilføy halvparten av Kikkoman Ponzu Sitron og rør dette sammen. Legg tunfiskstykkene i sausen, vend dem i den og la dem marinere i kjøleskapet i 1 time, vend dem av og til.
Steg 2
Tilbered grønnsakene: Skrell ertene, legg dem i kokende saltvann i 4 minutter, hell vannet av, bråkjøl med kalt vann og hell dem i en salatskål. Skjær de små squashene i tynne skiver, rasp rødløken med en fin rive over squashskivene. Hell 1 spiseskje Kikkoman Ponzu Sitron over grønnsakene, bland alt sammen og sett det til side.
Steg 3
Bland hvit og sort sesam på en tallerken. Ta tunfisken ut av marinaden, la marinaden dryppe av, og vend fisken i sesamfrøene. Stek de sesampanerte fiskefiletstykkene ved sterk varme i 1 minutt på hver side. Ta fisken ut av stekepannen, hell marinaden og resten av Kikkoman Ponzu Sitron i pannen, kok i 2 minutter og ta pannen fra komfyren.
Skjær tunfisken i ca. 1 cm brede stykker, anrett grønnsakene på tallerknene, legg tunfisken på grønnsakene og drypp den varme sausen over.
Oppskrifts-ID: 269
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer