Stekt fisk i sursøt saus
Stekte torskestykker med krydret mirin-marinade, og smaksrik sursøt saus.
Tilberedning
Steg 1
Tørk torsken og skjær i terninger på 2 cm. Bland mirin og soyasaus i en bolle og mariner fisken kort i den.
Steg 2
Bland alle ingrediensene til den sursøte sausen.
Steg 3
Halver løken og skjær den i veldig tynne ringer. Skrell gulroten, vask med paprika og skjær i 5 cm lange strimler. Vask og finhakk chilien.
Steg 4
Ha alle de kuttede grønnsakene i den sursøte sausen.
Steg 5
Fjern torsken fra mirin-marinade, tørk den og ha på litt mel.
Steg 6
Frityrstek torsken i 180°C varmt stekefett eller olje i ca. tre minutter. La oljen renne godt av og tilsett så torsken i den sursøte sausen. La stå i minst 1 time og server.
Tips
Retten smaker aller best når den har vært tilsatt sausen i et døgn.
Oppskrifts-ID: 1032
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer