Crispy chicken taquitos
Taquitos er fylte mini-tacoer som rulles sammen og deretter stekes. Denne versjonen er fylt med krydret kylling og servert med zingy meksikansk salsa
Ingredienser
Pico de gallo-salsa
Du trenger også
Tilberedning
Steg 1
Tilsett vannet i en kjele og kok opp. Tilsett soyasaus, laurbærblad og pepperkorn. Skru ned varmen, slik at den er rett under kokepunktet. Skjær kyllingbrystet på langs for å steke raskere. La det trekke i 10- 12 minutter. Fjern det fra vannet og la den avkjøles, og riv deretter kyllingen i mindre biter.
Steg 2
Bland kyllingen med cheddar, kremost, Kikkoman soyasaus og krydder.
Steg 3
Legg blandingen på tortillaene og rull dem godt sammen. Fest med en tannpirker.
Steg 4
Stek i olje i 4-5 minutter til de er sprø og gyldne. La taquitoene hvile noen minutter på en rist for å fjerne overflødig olje.
Steg 5
For Pico de gallo-salsaen: Finhakk tomater, løk og jalapeno og bland godt. Smak til med olje, finhakket koriander, limesaft og soyasaus.
Steg 6
Legg taquitos på en tallerken med finskåret isbergsalat, tomater, crème fraiche, avokado i terninger, spicy saus og fersk koriander. Server med salsaen.
Tips
Du kan bruke rester av kylling, noe som gjør dette enda enklere å lage.
Du kan også fryse ned ferdig lagde taquitos til en senere anledning.
Oppskrifts-ID: 1058
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer