Gyoza
Ingredienser
Dippsaus
Tilberedning
Steg 1
Bland svinekjøttdeigen med finhakket kål, vårløk, sopp, finrevet hvitløk og ingefær. Smak til med sake, sesamolje, soyasaus, salt og pepper. Det kan være en god idé å steke litt av fyllet for å sjekke om smakene sitter.
Steg 2
Legg en spiseskje av fyllet i midten av hver gyoza-papir, ha litt vann langs kantene av papiret og brett papiret sammen ved å lage små folder. Sørg for gyozaene er tette.
Steg 3
Stek gyozaene i en stekepanne med litt olje på medium varme til de får farge, rundt tre minutter. Tilsett 100 ml vann og sett på lokk. La gyozaene dampe i tre minutter til. Fjern lokket og la vannet fordampe. Stek videre til de får en stekeskorpe.
Steg 4
Bland ingrediensene til dippsausen og server gyozaene med dipp.
Oppskrifts-ID: 691
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer