Torsk med tranebær-miso og nøttetopping
En rett hvor det beste fra Øst og Vest møtes i en kombinasjon av mør, miso-marinert torsk stekt til perfeksjon med syrlig tranebærsaus og ristede nøtter. Denne appetittvekkende smaksopplevelsen vil du ikke gå glipp av!
Tilberedning
Steg 1
300 g torskerygg – 0,8 dl sake – 30 g hvit misopasta – 10 g brunt sukker
Rens torskeryggen, bland ingrediensene til marinaden og la fisken marinere i 2 timer, eller minst 30 minutter dersom du har dårlig tid. Stek den marinerte fisken i stekeovnen i 180 °C i 10-15 minutter.
Steg 2
20 g cashewnøtter – 20 g macadamianøtter – 20 g pistasjnøtter
Rist nøttene i en stekepanne i 5 minutter og knus dem etterpå.
Steg 3
50 g tranebær – 1,2 dl plommevin – ½ dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 30 g honning – 1 klype kanel – 1 klype kardemomme
Bland ingrediensene til sausen i en panne og varm opp i 10 minutter.
Hell den varme sausen på et fat, legg misotorsken oppå og pynt med nøtter.
Tips:
All slags kjøttfull fisk kan brukes istedenfor torsk. Server med salat eller ris etter eget valg.
Oppskrifts-ID: 1361
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer