Kylling med trippel-dipp: wasabi, sopp og peanøtt
Hvorfor nøye seg med én saus når du kan få tre? Denne sprøstekte kyllingretten serveres med en smaksfylt trippel-dipp med wasabi, sopp og peanøtt som passer til enhver gane.
Ingredienser
Kylling:
Wasabisaus:
Soppsaus:
Peanøttsaus:
Peanøttsaus:
Tilberedning
Steg 1
0,6 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 500 g benfrie kyllinglår med skinn – ½ dl riseddik – 120 g potetstivelse – 3 dl stekeolje
Skjær kyllinglårene i mindre biter og mariner i riseddik og Kikkoman Soyasaus i 30 minutter.
Etter marineringen tilsetter du potetstivelse og blander godt med kyllingbitene. Stek i varm olje til de er gyllenbrune, og sil deretter av. Varm opp oljen på nytt og stek kyllingbitene på nytt til de blir sprø.
Steg 2
1 ts wasabi fra tube – 70 g majones – 0,2 dl limesaft
Bland ingrediensene godt sammen.
Steg 3
40 g fersk shiitakesopp – 20 g smør – 0,7 dl kremfløte – 0,2 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Vask og finhakk soppen, og stek den i smør i 3 minutter. Tilsett Kikkoma Soyasaus og kremfløte, og kok i ytterligere 2 minutter.
Steg 4
0,3 dl kokosmelk – 30 g peanøttsmør – 0,3 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus
Bland ingrediensene godt sammen.
Server den sprøstekte kyllingen med sausene.
Oppskrifts-ID: 1364
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer