Halloumispyd servert på urteris
Si HALLO til grillede halloumispyd med grønn paprika og agurk, servert på en seng av urteris, avokado og spinat. Enkelt, mettende og smakfullt!
Tilberedning
Steg 1
150 g kokt basmatiris – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – 1 ss timian – 1 ss oregano – 200 g halloumi – 1 ss olivenolje
Bland den kokte risen med Kikkoman Soyasaus – Mindre Salt og urter. Fyll i lunsjbokser. Skjær halloumiosten i terninger og stek dem i en grillpanne.
Steg 2
1 grønn paprika – 1 lang agurk – 1 avokado – 20 g fersk spinat
Skjær paprikaen i store terninger, og skjær agurken i skiver. Tre dem på cocktailpinner sammen med halloumi. Server med ris, spinat og oppskåret avokado.
Oppskrifts-ID: 1305
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer