Spicy biffwok

total tid 25 min.
15 min. tilberedningstid
10 min. koketid

Spicy oksekjøtt med en miks av paprika, gulrøtter, pak choi og erter marinert i Kikkoman Soyasaus med et anstrøk av sambal oelek eller Kikkoman krydret Chilisaus til Kimchi, servert med koriander og sesamfrø.

Ingredienser

2 porsjoner
250 g
oksekjøtt (indrefilet, mørbrad eller entrecôte)
1 
egg
4 ss
vann
1 ts
sukker
 ½ ts
potetstivelse
4 
fedd hvitløk
10 g
ingefær
50 g
rød paprika
50 g
gulrot
50 g
rødløk
100 g
pak choi-kål
4 ss
olje
50 g
grønne erter
2 ½ ss
koriander
1 ts
sesamfrø
Næringsinnhold (per porsjon): 1650 kJ  /  394 kcal
19,5 g Fett
33,9 g Protein
19,9 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

1217_Recipe_page_Beef-with-vegetables_Soy-sauce_Step1_ALT.jpg

250 g oksekjøtt (indrefilet, mørbrad eller entrecôte) – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ½ ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi1  egg

Skjær kjøttet i tynne strimler. Mariner i en del av Kikkoman Soyasaus og sambal oelek (eller Kikkoman Kimchi Chilisaus), og tilsett egget. La stå i 5 minutter.

Steg 2

3 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus4 ss vann – 1 ts sukker –  ½ ts potetstivelse – 1 ½ ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi

Rør Kikkoman Soyasaus ut med vann og sukker i en bolle, tilsett stivelsen og resten av sambal oelek (eller Kikkoman Kimchi Chilisaus).

Steg 3

4  fedd hvitløk – 10 g ingefær – 50 g rød paprika – 50 g gulrot – 50 g rødløk – 100 g pak choi-kål

Finhakk hvitløk og ingefær. Skjær paprika og gulrot i strimler. Skjær rødløk og pak choi i større biter.

Steg 4

4 ss olje – 50 g grønne erter – 2 ½ ss koriander – 1 ts sesamfrø

Varm opp oljen i en panne. Tilsett grønnsakene hurtig, en etter en: begynn med hvitløk og ingefær og wokk i 1 minutt. Tilsett rødløk og gulrot og wokk 1 minutt til. Tilsett strimlet kjøtt og wokk i 2-3 minutter. Tilsett sausen fra steg 2 og resten av grønnsakene, inkludert grønne erter, og bland. Dryss koriander og sesamfrø over den ferdige retten.

Tips:

Du kan bruke alle typer kjøtt eller sjømat i denne retten.
 
Denne retten kan spises med ris.

Oppskrifts-ID: 1217

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

1217_Recipe_page_Beef-with-vegetables_Soy-sauce_Step1_ALT.jpg

250 g oksekjøtt (indrefilet, mørbrad eller entrecôte) – 1 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus ½ ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi1  egg

Skjær kjøttet i tynne strimler. Mariner i en del av Kikkoman Soyasaus og sambal oelek (eller Kikkoman Kimchi Chilisaus), og tilsett egget. La stå i 5 minutter.

3 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus4 ss vann – 1 ts sukker –  ½ ts potetstivelse – 1 ½ ss Kikkoman Krydret Chilisaus til Kimchi

Rør Kikkoman Soyasaus ut med vann og sukker i en bolle, tilsett stivelsen og resten av sambal oelek (eller Kikkoman Kimchi Chilisaus).

4  fedd hvitløk – 10 g ingefær – 50 g rød paprika – 50 g gulrot – 50 g rødløk – 100 g pak choi-kål

Finhakk hvitløk og ingefær. Skjær paprika og gulrot i strimler. Skjær rødløk og pak choi i større biter.

4 ss olje – 50 g grønne erter – 2 ½ ss koriander – 1 ts sesamfrø

Varm opp oljen i en panne. Tilsett grønnsakene hurtig, en etter en: begynn med hvitløk og ingefær og wokk i 1 minutt. Tilsett rødløk og gulrot og wokk 1 minutt til. Tilsett strimlet kjøtt og wokk i 2-3 minutter. Tilsett sausen fra steg 2 og resten av grønnsakene, inkludert grønne erter, og bland. Dryss koriander og sesamfrø over den ferdige retten.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.