

Grillet laks med mangosalat
Ingredienser
4
laksefileter
Marinade og saus:
3 ss
revet ingefær
1
lime, saften
1 ts
sesamolje
1 ts
sriracha
3 ss
nøytral olje
1 ss
honning
Salt og pepper
Frisk salat:
Mango, i tynne skiver
Rødkål, finsnittet
¼
gul paprika, finsnittet
¼
rød paprika, finsnittet
½
rød chili, i skiver
Koriander, grovhakket
½ ts
tørket chiliflak
–
Tilberedning
Steg 1
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.
Steg 2
Kutt grønnsakene til salaten og bland alt sammen.
Steg 3
Legg laksen i en pose og hell over marinaden. Bland godt og mariner i kjøleskapet, 30-60 minutter.
Steg 4
Stek laksen på grillen, ca. 2-3 minutter på hver side.
Steg 5
Server med frisk koriander, sorte sesamfrø og sitronbåter.
Oppskrifts-ID: 860
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















