Sprø vårruller fylt med skalldyr

Ingredienser

4 porsjoner
1 
hvitløkfedd
5 g
ingefær
200 g
hodekål
0,3 
vårløk
1 klype
salt
100 g
kyllingbryst
1 klype
pepper
50 g
blekksprut
50 g
pillede reker
50 g
laks
24 stykke
ark deig til Gyoza-puter
0,3 ts
sesamolje
2 ss
planteolje

For dipsausen:

2 
eddik
 ½ ts
sesamolje
chili-pasta
Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.
Næringsinnhold (per porsjon): 1370 kJ  /  327 kcal
9,5 g Fett
18 g Protein
42,4 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Hvitløken, ingefær og hodekålen finhakkes. Strø salt over og press ut det overflødige vannet gjennom et bomullhåndkle. Kvern kyllingbrystkjøttet til 4 mm, tilsett og bland det godt med de finhakkede grønnsakene.

Steg 2

Dra skinnet av blekkspruten, pill rekene og rens laksen, grovhakk fisk og sjømaten og legg alt i en bolle og bland alt med  Kikkoman naturlig brygget soyasaus.

Steg 3

Sett bollen i kjøleskapet til marinering i 10–15 minutter.

Steg 4

Så blander du sjømaten med kyllingbryst og hodekålen.

Steg 5

En spiseskje av denne blandingen setter du på hvert gyoza-deig-ark og former en lukket sylinder. Rullen holder bedre sammen når du pensler litt vann på endene der du lukker rullen.

Steg 6

Legg rullene i en stekepanne med den varme oljeblandingen og fritér dem til de er sprø og lysegule.

Steg 7

Server vårrullene varme med dip-saus og en sprø salat, gjerne din yndlingssalat.

Oppskrifts-ID: 447

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Hvitløken, ingefær og hodekålen finhakkes. Strø salt over og press ut det overflødige vannet gjennom et bomullhåndkle. Kvern kyllingbrystkjøttet til 4 mm, tilsett og bland det godt med de finhakkede grønnsakene.

Dra skinnet av blekkspruten, pill rekene og rens laksen, grovhakk fisk og sjømaten og legg alt i en bolle og bland alt med  Kikkoman naturlig brygget soyasaus.

Sett bollen i kjøleskapet til marinering i 10–15 minutter.

Så blander du sjømaten med kyllingbryst og hodekålen.

En spiseskje av denne blandingen setter du på hvert gyoza-deig-ark og former en lukket sylinder. Rullen holder bedre sammen når du pensler litt vann på endene der du lukker rullen.

Legg rullene i en stekepanne med den varme oljeblandingen og fritér dem til de er sprø og lysegule.

Server vårrullene varme med dip-saus og en sprø salat, gjerne din yndlingssalat.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.