Sprø vårruller fylt med skalldyr
Ingredienser
For dipsausen:
Tilberedning
Steg 1
Hvitløken, ingefær og hodekålen finhakkes. Strø salt over og press ut det overflødige vannet gjennom et bomullhåndkle. Kvern kyllingbrystkjøttet til 4 mm, tilsett og bland det godt med de finhakkede grønnsakene.
Steg 2
Dra skinnet av blekkspruten, pill rekene og rens laksen, grovhakk fisk og sjømaten og legg alt i en bolle og bland alt med Kikkoman naturlig brygget soyasaus.
Steg 3
Sett bollen i kjøleskapet til marinering i 10–15 minutter.
Steg 4
Så blander du sjømaten med kyllingbryst og hodekålen.
Steg 5
En spiseskje av denne blandingen setter du på hvert gyoza-deig-ark og former en lukket sylinder. Rullen holder bedre sammen når du pensler litt vann på endene der du lukker rullen.
Steg 6
Legg rullene i en stekepanne med den varme oljeblandingen og fritér dem til de er sprø og lysegule.
Steg 7
Server vårrullene varme med dip-saus og en sprø salat, gjerne din yndlingssalat.
Oppskrifts-ID: 447
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer