Potetpai med bacon
En smakfull pai som passer perfekt som tilbehør til hovedretten eller som en egen rett. Server umiddelbart etter steking. Den smaker også deilig når den skjæres i skiver og stekes i panne med litt smør.
Tilberedning
Steg 1
Skrell potetene og kok dem. Tilsett smør og ponzu, og mos sammen. La det avkjøles litt.
Steg 2
Skjær bacon og løk i terninger, hakk hvitløken og stek det hele i en panne med litt olivenolje til det er gyllent. Rør inn de moste potetene. Tilsett egg og bland alt sammen.
Steg 3
Pensle en ildfast form med smør, dryss over litt mel og ha blandingen i formen.
Steg 4
Stek paien i en forvarmet ovn på 180 grader, i ca. 60-80 minutter.
Steg 5
Server med fløte og finhakket persille eller gressløk.
Oppskrifts-ID: 966
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer