Potetpai med bacon

total tid 180 min.
180 min. tilberedningstid

En smakfull pai som passer perfekt som tilbehør til hovedretten eller som en egen rett. Server umiddelbart etter steking. Den smaker også deilig når den skjæres i skiver og stekes i panne med litt smør.

Ingredienser

10 porsjoner
1 ½ 
poteter
240 g
bacon
1 ss
smør
2 
egg
1 
løk
2 
fedd hvitløk
2 ss
fløte
Persille eller gressløk
Næringsinnhold (per porsjon): 10328 kJ  /  2467 kcal
137,9 g Fett
124,5 g Protein
266,7 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skrell potetene og kok dem. Tilsett smør og ponzu, og mos sammen. La det avkjøles litt.

Steg 2

Skjær bacon og løk i terninger, hakk hvitløken og stek det hele i en panne med litt olivenolje til det er gyllent. Rør inn de moste potetene. Tilsett egg og bland alt sammen.

Steg 3

Pensle en ildfast form med smør, dryss over litt mel og ha blandingen i formen.

Steg 4

Stek paien i en forvarmet ovn på 180 grader, i ca. 60-80 minutter.

Steg 5

Server med fløte ​​og finhakket persille eller gressløk.

Oppskrifts-ID: 966

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skrell potetene og kok dem. Tilsett smør og ponzu, og mos sammen. La det avkjøles litt.

Skjær bacon og løk i terninger, hakk hvitløken og stek det hele i en panne med litt olivenolje til det er gyllent. Rør inn de moste potetene. Tilsett egg og bland alt sammen.

Pensle en ildfast form med smør, dryss over litt mel og ha blandingen i formen.

Stek paien i en forvarmet ovn på 180 grader, i ca. 60-80 minutter.

Server med fløte ​​og finhakket persille eller gressløk.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.