Kålrulade med tomat-pepperkakesaus
Tilberedning
Steg 1
Blansjer savoykålbladene i kokende saltet vann i ca. 3 minutter, skyll med kaldt vann og skjær bort den tykke stilken. Skrell og finhakk sjalottløken, vask og finhakk persille.
Steg 2
Bland kjøttdeigen med sjalottløk, persille, sennep og pepper og smak til med litt naturlig brygget soyasaus. Fordel kjøttdeigen på savoykålbladene, rull opp stramt og bind med kjøkkengarn.
Steg 3
Vask tomatene, fjern stilken og kutt i grove terninger. Skrell løken og skjær i små biter. Plukk timianen fra stilken, legg alt sammen i en ildfast form, hell buljongen over, legg ruladene på toppen og stek i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca 40 minutter. Vend innimellom.
Steg 4
Anrett ruladene på tallerken, la om nødvendig resterende væske koke av kort. Krydre tomatpastaen med sukker, pepperkakekrydder og naturlig brygget soyasaus og hell over ruladene. Server gjerne med en luftig potetmos.
Oppskrifts-ID: 259
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer