Chili sin carne
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Skrell løken og hvitløken, kutt løken i strimler og press hvitløken. Del paprikaen i to, rens og vask den, og skjær den i strimler. La linsene dryppe av seg.
Steg 2
Varm olje i en kasserolle, sauter løk og hvitløk blanke i den, tilsett paprika, chiliflak, koriander, spisskummen, paprikapulver og oregano og stek det hele i 1–2 minutter. Tilsett linser, tomater. 300 ml vann og teriyaki-saus og la det småkoke i ca. 15 minutter.
Steg 3
Skrell søtpoteten, vask og kutt den opp i terninger. La kidneybønnene dryppe av seg, tilsett dem i chilien sammen med søtpotet og la det småkoke i ca. 20–25 minutter til. Garner chili sin carne med yoghurt og koriander og server med tortillalefser.
Oppskrifts-ID: 53
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer