

Onigirazu
total tid
40 min.
20 min. tilberedningstid
10 min. marineringstid
10 min. koketid
Tilberedning
Steg 1
Skyll risen i kaldt vann flere ganger. Kok risen med litt salt i ti minutter og skru av varmen. La risen dampe ferdig og avkjøles.
Steg 2
Skjær laksen i tynne skiver og bland med soyasaus og sesamfrø. La det marinere i 10 minutter.
Steg 3
Ta litt ris og form en firkant. Legg den i midten av noriarket. Legg på salat, laks og grønnsaker oppå risen og så et lag til med ris. Brett noriarket rundt som en konvolutt og pakk de inn i plastfolie. Trykk de litt sammen så de blir fine og firkantede. La de hvile i en halvtime, del i to og server.
Oppskrifts-ID: 699
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:] [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















