La det som er naturlig godt, forbli naturlig

Fire rene ingredienser og ingen skjulte tilsetningsstoffer – i flere tiår er det nøyaktig dette Kikkoman har levert til alle rundt om i verden som elsker soyasaus. Kikkoman Soyasaus er laget av bare fire nøye utvalgte basisingredienser: vann, soyabønner, hvete og salt. Den inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer overhodet.

Først og fremst: soyabønnene

Soyabønner er den viktigste ingrediensen i Kikkoman Soyasaus. Soyasausens unike egenskaper stammer først og fremst fra proteinene i soyabønnene. Soyabønnene bløtlegges først i vann i en lengre periode, og deretter dampkokes de ved høye temperaturer.

Hveten hører med

Karbohydratene i hvete er komponentene som gir Kikkoman Soyasaus dens fine aroma, og hveten tilfører også soyasausen sødme. Hveten ristes ved høye temperaturer og knuses deretter for å lette gjæringsprosessen.

Salt og vann spiller også en rolle

Saltet løses i vann. Denne saltvannsløsningen kontrollerer spredningen av bakterier i bryggeprosessen og fungerer som konserveringsmiddel.

Oppdag mer

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.

Interessert i spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser?

Til nyhetsbrevet