La det som er naturlig godt, forbli naturlig

Fire rene ingredienser og ingen skjulte tilsetningsstoffer – i flere tiår er det nøyaktig dette Kikkoman har levert til alle rundt om i verden som elsker soyasaus. Kikkoman Soyasaus er laget av bare fire nøye utvalgte basisingredienser: vann, soyabønner, hvete og salt. Den inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer overhodet.

Først og fremst: soyabønnene

Soyabønner er den viktigste ingrediensen i Kikkoman Soyasaus. Soyasausens unike egenskaper stammer først og fremst fra proteinene i soyabønnene. Soyabønnene bløtlegges først i vann i en lengre periode, og deretter dampkokes de ved høye temperaturer.

Hveten hører med

Karbohydratene i hvete er komponentene som gir Kikkoman Soyasaus dens fine aroma, og hveten tilfører også soyasausen sødme. Hveten ristes ved høye temperaturer og knuses deretter for å lette gjæringsprosessen.

Salt og vann spiller også en rolle

Saltet løses i vann. Denne saltvannsløsningen kontrollerer spredningen av bakterier i bryggeprosessen og fungerer som konserveringsmiddel.

Oppdag mer

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.