Riktig oppbevaring av soyasausen din
Vi får ofte spørsmål om holdbarheten til Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus og hvordan du oppbevarer en åpnet flaske for å bevare den gode smaken så lenge som mulig. Hvis du husker på noen enkle regler, kan du nyte soyasausen din i lang tid.
Best før-datoen på flaskens etikett eller lokk forteller deg hvor lenge du kan bruke sausen til matlaging, dipping, marinering, krydring eller smaksforsterking.
Når du har åpnet flasken, er det best å oppbevare den i kjøleskapet. Dette sikrer at Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus beholder kvaliteten så lenge som mulig. Oksidering, en prosess som skyldes kontakt med oksygen, gjør sausen mørkere i fargen. Oppbevaring av sausen i et miljø med lav temperatur forhindrer oksidering og lar deg nyte den gode Kikkoman smaken lenge.
Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus er holdbar i flere måneder. For å bevare smaken foreslår vi at du oppbevarer flasken i kjøleskapet etter at den er åpnet. Hvis du vil holde sausen så fersk som mulig, kan du sette på innerlokket av plast etter hver bruk.
Oppdag mer