Riktig oppbevaring av soyasausen din

Vi får ofte spørsmål om holdbarheten til Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus og hvordan du oppbevarer en åpnet flaske for å bevare den gode smaken så lenge som mulig. Hvis du husker på noen enkle regler, kan du nyte soyasausen din i lang tid.

Best før-datoen på flaskens etikett eller lokk forteller deg hvor lenge du kan bruke sausen til matlaging, dipping, marinering, krydring eller smaksforsterking.

Når du har åpnet flasken, er det best å oppbevare den i kjøleskapet. Dette sikrer at Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus beholder kvaliteten så lenge som mulig. Oksidering, en prosess som skyldes kontakt med oksygen, gjør sausen mørkere i fargen. Oppbevaring av sausen i et miljø med lav temperatur forhindrer oksidering og lar deg nyte den gode Kikkoman smaken lenge.

Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus er holdbar i flere måneder. For å bevare smaken foreslår vi at du oppbevarer flasken i kjøleskapet etter at den er åpnet. Hvis du vil holde sausen så fersk som mulig, kan du sette på innerlokket av plast etter hver bruk.

Oppdag mer

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.