

Spansk frittata med bondebønner og sesamsaus
En spansk-inspirert frittata som kombinerer friske bondebønner og asparges med den nøtteaktige smaken av sesamsaus. En lekker og næringsrik rett som kan spises når som helst på dagen.
Tilberedning
Steg 1

100 g ferske bondebønner – 4 store egg – 0,4 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 2 ss matolje – 6 asparges, trimmet og skåret i 2 cm store biter – 1 liten rød paprika, skåret i terninger – 1 liten squash, skåret i terninger
Kok bondebønnene i kokende saltet vann i 15 minutter. Sil av og fjern skallet. Pisk eggene i en miksebolle og krydre med Kikkoman Soyasaus. Varm en non-stick stekepanne over åpent bål eller på en komfyr og hell oppi litt olje. Tilsett ternet rød paprika og squash og sauter i 2–3 minutter til de mykner litt. Tilsett bondebønder uten skall og grønn asparges og rør godt om så de blandes med resten av grønnsakene. Hell de piskede eggene over grønnsakene. Rør forsiktig om så grønnsakene fordeles jevnt. Stek frittataen i 3–4 minutter på hver side til den stivner.
Steg 2

2 ss peanøttsmør – 2 ss Kikkoman Teriyakisaus med Ristede Sesamfrø – 2 ss limesaft – 0,45 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 1 ts chilipasta – 15 g gressløk, hakket
Rør alle ingrediensene sammen til en glatt saus i en liten bolle. Server sausen over frittataen og garner med hakket gressløk.
Tip
Oppskrifts-ID: 1440
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer