Spansk frittata med bondebønner og sesamsaus
Spansk frittata med bondebønner og sesamsaus

Spansk frittata med bondebønner og sesamsaus

total tid30 min.
20 min.tilberedningstid
10 min.koketid

En spansk-inspirert frittata som kombinerer friske bondebønner og asparges med den nøtteaktige smaken av sesamsaus. En lekker og næringsrik rett som kan spises når som helst på dagen.

Ingredienser

2 porsjoner
100 g
ferske bondebønner
4 
store egg
2 ss
matolje
6 
asparges, trimmet og skåret i 2 cm store biter
1 
liten rød paprika, skåret i terninger
1 
liten squash, skåret i terninger
2 ss
peanøttsmør
2 ss
limesaft
1 ts
chilipasta
15 g
gressløk, hakket
Næringsinnhold (per porsjon):1340 kJ / 320 kcal
20 gFett
18 gProtein
18 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

100 g ferske bondebønner – 4  store egg – 0,4 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ss matolje – 6  asparges, trimmet og skåret i 2 cm store biter – 1  liten rød paprika, skåret i terninger – 1  liten squash, skåret i terninger

Kok bondebønnene i kokende saltet vann i 15 minutter. Sil av og fjern skallet. Pisk eggene i en miksebolle og krydre med Kikkoman Soyasaus. Varm en non-stick stekepanne over åpent bål eller på en komfyr og hell oppi litt olje. Tilsett ternet rød paprika og squash og sauter i 2–3 minutter til de mykner litt. Tilsett bondebønder uten skall og grønn asparges og rør godt om så de blandes med resten av grønnsakene. Hell de piskede eggene over grønnsakene. Rør forsiktig om så grønnsakene fordeles jevnt. Stek frittataen i 3–4 minutter på hver side til den stivner.

Steg 2

2 ss peanøttsmør – 2 ss Kikkoman Teriyakisaus med Ristede Sesamfrø2 ss limesaft – 0,45 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ts chilipasta – 15 g gressløk, hakket

Rør alle ingrediensene sammen til en glatt saus i en liten bolle. Server sausen over frittataen og garner med hakket gressløk.

Tip

Oppskrifts-ID: 1440

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

100 g ferske bondebønner – 4 store egg – 0,4 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus2 ss matolje – 6 asparges, trimmet og skåret i 2 cm store biter – 1 liten rød paprika, skåret i terninger – 1 liten squash, skåret i terninger

Kok bondebønnene i kokende saltet vann i 15 minutter. Sil av og fjern skallet. Pisk eggene i en miksebolle og krydre med Kikkoman Soyasaus. Varm en non-stick stekepanne over åpent bål eller på en komfyr og hell oppi litt olje. Tilsett ternet rød paprika og squash og sauter i 2–3 minutter til de mykner litt. Tilsett bondebønder uten skall og grønn asparges og rør godt om så de blandes med resten av grønnsakene. Hell de piskede eggene over grønnsakene. Rør forsiktig om så grønnsakene fordeles jevnt. Stek frittataen i 3–4 minutter på hver side til den stivner.

2 ss peanøttsmør – 2 ss Kikkoman Teriyakisaus med Ristede Sesamfrø2 ss limesaft – 0,45 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus1 ts chilipasta – 15 g gressløk, hakket

Rør alle ingrediensene sammen til en glatt saus i en liten bolle. Server sausen over frittataen og garner med hakket gressløk.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.