Poke Bowl med sprøstekt kylling

total tid 27 min.
15 min. tilberedningstid
12 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
200 g
sushi- eller jasminris
1 
rød løk
50 ml
eddik
 ½ dl
eddik
 ½ dl
vann
 ½ dl
sukker
4 
kyllingfileter
3 ss
hvetemel
2 ts
karripulver
1 
egg, pisket
 ½ 
liten spisskål
2 
avocado
200 g
edamamebønner (skrellet)
1 
lime

Tilberedning

Steg 1

Kok ris som angitt på pakken. La den avkjøles litt, før du fordeler den på 4 skåler.

Steg 2

Skjær løk i litt brede strimler. Kok opp vann, eddik og sukker, og la løkstrimlene småkoke ett minutt. Slå av varmen og la løkstrimlene ligge minst 15 minutter i kokevannet.

Steg 3

Bank kyllingfiletene til de har jevn tykkelse på ca. 1 cm. Dryss litt mel på begge sider av kyllingfiletene, og krydre med salt, pepper og karripulver. Snu kyllingfiletene i det piskede egget og vend dem deretter i Kikkoman Panko. Stek kyllingene i olje, ca. 5 minutter på hver side, la overskuddsfett dryppe av på et kjøkkenpapir, og skjær deretter filetene i skiver.

Steg 4

Forvell edamamebønnene i 1 minutt. Skjær kålen i tynne skiver og bland den med Kikkoman Poke Sauce. Skjær avocadoene i skiver.

Steg 5

Legg kålen, avocadoene, edamamebønnene, de løken og kyllingfiletene på risen. Ekstra Kikkoman Poke Sauce og limestrimler serveres som tilbehør.

Oppskrifts-ID: 110

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Kok ris som angitt på pakken. La den avkjøles litt, før du fordeler den på 4 skåler.

Skjær løk i litt brede strimler. Kok opp vann, eddik og sukker, og la løkstrimlene småkoke ett minutt. Slå av varmen og la løkstrimlene ligge minst 15 minutter i kokevannet.

Bank kyllingfiletene til de har jevn tykkelse på ca. 1 cm. Dryss litt mel på begge sider av kyllingfiletene, og krydre med salt, pepper og karripulver. Snu kyllingfiletene i det piskede egget og vend dem deretter i Kikkoman Panko. Stek kyllingene i olje, ca. 5 minutter på hver side, la overskuddsfett dryppe av på et kjøkkenpapir, og skjær deretter filetene i skiver.

Forvell edamamebønnene i 1 minutt. Skjær kålen i tynne skiver og bland den med Kikkoman Poke Sauce. Skjær avocadoene i skiver.

Legg kålen, avocadoene, edamamebønnene, de løken og kyllingfiletene på risen. Ekstra Kikkoman Poke Sauce og limestrimler serveres som tilbehør.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.