Fullkornspasta med kål og nøtter
Fullkornspasta med kål og nøtter

Fullkornspasta med kål og nøtter

total tid25 min.
15 min.tilberedningstid
10 min.koketid

La familien samles rundt denne deilige og næringsrike veganske pastaretten med sprø nøtter, saftig kål og en syrlig hvitløk-sitronsaus.

Ingredienser

2 porsjoner
4 ss
olivenolje
 ½ 
sitron (kun saften)
1 ts
raspet sitronskall
1 bunt
persille
2 klype
svart pepper
150 g
fusilli fullkornspasta
300 g
savoykål
2 
fedd hvitløk
200 g
cherrytomater
80 g
valnøtter
Næringsinnhold (per porsjon):3322 kJ / 794 kcal
45 gFett
24,5 gProtein
68 gKarbohydrater

Tilberedning

Steg 1

3 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt ½  sitron (kun saften) – 1 ts raspet sitronskall – 1 bunt persille – 2 klype svart pepper

Finhakk persillen og behold en kvist til garnityr. Bland resten av ingrediensene og sett til side.

Steg 2

150 g fusilli fullkornspasta – 300 g savoykål – 2  fedd hvitløk – 200 g cherrytomater – 80 g valnøtter – 1 ss olivenolje

Kok pastaen al dente i henhold til anvisningene på pakken.

Rist valnøttene. Riv kålen, finhakk hvitløken, og del tomatene i to. Stek kålen i olivenolje i en stekepanne. Når kålen har myknet litt, tilsetter du hvitløk, tomater og valnøtter. Stek i ytterligere 2-3 minutter.

Steg 3

1  persillekvist

Bland de kokte grønnsakene og pastaen fra steg 2 med sausen fra steg 1. Garner med persillekvisten.

Tips:

Du kan erstatte valnøttene med pekannøtter.

Oppskrifts-ID: 1382

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

3 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt ½ sitron (kun saften) – 1 ts raspet sitronskall – 1 bunt persille – 2 klype svart pepper

Finhakk persillen og behold en kvist til garnityr. Bland resten av ingrediensene og sett til side.

150 g fusilli fullkornspasta – 300 g savoykål – 2 fedd hvitløk – 200 g cherrytomater – 80 g valnøtter – 1 ss olivenolje

Kok pastaen al dente i henhold til anvisningene på pakken.

Rist valnøttene. Riv kålen, finhakk hvitløken, og del tomatene i to. Stek kålen i olivenolje i en stekepanne. Når kålen har myknet litt, tilsetter du hvitløk, tomater og valnøtter. Stek i ytterligere 2-3 minutter.

1 persillekvist

Bland de kokte grønnsakene og pastaen fra steg 2 med sausen fra steg 1. Garner med persillekvisten.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå aldri glipp av noe igjen!

Spennende informasjon, herlige oppskrifter og flotte konkurranser

Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.