

Fullkornspasta med kål og nøtter
La familien samles rundt denne deilige og næringsrike veganske pastaretten med sprø nøtter, saftig kål og en syrlig hvitløk-sitronsaus.
Tilberedning
Steg 1

3 ss olivenolje – 2 ss Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus Med Mindre Salt – ½ sitron (kun saften) – 1 ts raspet sitronskall – 1 bunt persille – 2 klype svart pepper
Finhakk persillen og behold en kvist til garnityr. Bland resten av ingrediensene og sett til side.
Steg 2

150 g fusilli fullkornspasta – 300 g savoykål – 2 fedd hvitløk – 200 g cherrytomater – 80 g valnøtter – 1 ss olivenolje
Kok pastaen al dente i henhold til anvisningene på pakken.
Rist valnøttene. Riv kålen, finhakk hvitløken, og del tomatene i to. Stek kålen i olivenolje i en stekepanne. Når kålen har myknet litt, tilsetter du hvitløk, tomater og valnøtter. Stek i ytterligere 2-3 minutter.
Steg 3

1 persillekvist
Bland de kokte grønnsakene og pastaen fra steg 2 med sausen fra steg 1. Garner med persillekvisten.
Tips:
Du kan erstatte valnøttene med pekannøtter.
Oppskrifts-ID: 1382
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer