Omelett med tomat, squash og pecorino
Tilberedning
Steg 1
Vask cherrytomater og squash, og skjær i biter/skiver. Skrell løken og skjær i strimler. Vask og grovhakk persillen. Finhakk hvitløken.
Steg 2
Bland egg, melk og soyasaus i en bolle. Forvarm ovnen til 160 °C (over- og undervarme).
Steg 3
Fres squash, løkstrimler, hvitløk og olje i en varm stekepanne som kan plasseres i ovnen.
Steg 4
Tilsett tomater og rør det raskt sammen. Hell deretter eggeblandingen over den. Smak det hele til med persille og pepper. Stek omeletten på den ene siden til den begynner å tykne på kanten.
Steg 5
Riv pecorinoen over omeletten. Sett pannen i ovnen i ca. 8 minutter. Topp den ferdige omeletten med persille og server.
Oppskrifts-ID: 988
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer