Grillet indrefilet av svin

Ingredienser

4 
indrefilet av svin

Marinade:

2 ss
ketjap manis
1 ss
brunt sukker
 ½ 
rød chili, finhakket
2 
fedd hvitløk, finhakket
1 ts
ingefær, revet
 ½ 
lime, saften

Tilbehør:

200 g
grønnkål
Olje
Salt

Tilberedning

Steg 1

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.

Steg 2

Legg indrefileten i en pose og hell over marinaden. Bland godt og mariner i kjøleskapet, 30-60 minutter.

Steg 3

Tilbered kjøttet på grillen til det har en kjernetemperatur på 68 °C. La kjøttet hvile litt før du skjærer det opp i skiver på 2 cm.

Steg 4

Skyll, rens og grovhakk grønnkålen. Gni grønnkålen inn med litt olje og salt.

Steg 5

Server indrefileten på en seng av grønnkål med frisk koriander og salte peanøtter.

Oppskrifts-ID: 858

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.

Legg indrefileten i en pose og hell over marinaden. Bland godt og mariner i kjøleskapet, 30-60 minutter.

Tilbered kjøttet på grillen til det har en kjernetemperatur på 68 °C. La kjøttet hvile litt før du skjærer det opp i skiver på 2 cm.

Skyll, rens og grovhakk grønnkålen. Gni grønnkålen inn med litt olje og salt.

Server indrefileten på en seng av grønnkål med frisk koriander og salte peanøtter.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.