

Chicken & Chips
total tid
210 min.
30 min.
tilberedningstid
180 min.
koketid
Næringsinnhold (per porsjon):
1856 kJ
/
443 kcal
17,7 g
Fett
23,7 g
Protein
45,8 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Skrell hvitløk og hakk den i fine biter. Skrell og riv ingefær fint. Vask kyllingbrystfilet, tørk forsiktig, skjær det i ca. 3x3 cm store stykker, bland med soyasaus, 2 ss vann, sukker, hvitløk og mariner i ca. 3 timer.
Steg 2
Ta kyllingstykkene ut av marinaden, tørk av, krydre med pepper og vend i stivelsen.
Steg 3
Stek kyllingstykkene og pommes frites i frityrkokeren til de er sprø og gylne og server etter ønske med ketchup.
Oppskrifts-ID: 215
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer