Chicken & Chips

total tid 210 min.
30 min. tilberedningstid
180 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
2 
fedd hvitløk
1 
stykke ingefær (ca. 2 cm)
400 g
kyllingbrystfilet
1 ss
sukker
Nykvernet svart pepper
60 g
maisstivelse
500 g
pommes frites
Frityrfett for frityrkokeren
Næringsinnhold (per porsjon): 1856 kJ  /  443 kcal
17,7 g Fett
23,7 g Protein
45,8 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skrell hvitløk og hakk den i fine biter. Skrell og riv ingefær fint. Vask kyllingbrystfilet, tørk forsiktig, skjær det i ca. 3x3 cm store stykker, bland med soyasaus, 2 ss vann, sukker, hvitløk og mariner i ca. 3 timer.

Steg 2

Ta kyllingstykkene ut av marinaden, tørk av, krydre med pepper og vend i stivelsen.

Steg 3

Stek kyllingstykkene og pommes frites i frityrkokeren til de er sprø og gylne og server etter ønske med ketchup.

Oppskrifts-ID: 215

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skrell hvitløk og hakk den i fine biter. Skrell og riv ingefær fint. Vask kyllingbrystfilet, tørk forsiktig, skjær det i ca. 3x3 cm store stykker, bland med soyasaus, 2 ss vann, sukker, hvitløk og mariner i ca. 3 timer.

Ta kyllingstykkene ut av marinaden, tørk av, krydre med pepper og vend i stivelsen.

Stek kyllingstykkene og pommes frites i frityrkokeren til de er sprø og gylne og server etter ønske med ketchup.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.