

Chicken & Chips
total tid210 min.
30 min.tilberedningstid
180 min.koketid
Næringsinnhold (per porsjon):1856 kJ / 443 kcal
17,7 gFett
23,7 gProtein
45,8 gKarbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Skrell hvitløk og hakk den i fine biter. Skrell og riv ingefær fint. Vask kyllingbrystfilet, tørk forsiktig, skjær det i ca. 3x3 cm store stykker, bland med soyasaus, 2 ss vann, sukker, hvitløk og mariner i ca. 3 timer.
Steg 2
Ta kyllingstykkene ut av marinaden, tørk av, krydre med pepper og vend i stivelsen.
Steg 3
Stek kyllingstykkene og pommes frites i frityrkokeren til de er sprø og gylne og server etter ønske med ketchup.
Oppskrifts-ID: 215
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer