Grillet aubergine med soya-tahin-dressing
Tilberedning
Steg 1
Vask auberginene, skjær dem på langs i skiver, strø salt på snittflatene og la auberginene stå i ca. 60 minutter. Skyll av aubergineskivene, tørk lett av dem og grill dem fra begge sider i en grillpanne uten fett i ca. 4-5 minutter. Anrett dem på en tallerken og hell olivenolje over.
Steg 2
Rens og vask fennikelen, høvle den i tynne strimler og anrett den på auberginene. Bank ut granateplekjernene og ha dem over fennikelen sammen med pistasjnøtter og mynte.
Steg 3
Skrell og press hvitløken til dressingen og rør den sammen med tahin, soyasaus og saft. Smak til med pepper, ha den over aurberginen og server.
Oppskrifts-ID: 33
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer