Kimchi-stuing med soyamelk

total tid 25 min.
10 min. tilberedningstid
15 min. koketid

Ingredienser

2 porsjoner
70 g
tynt oppskåret svinebuk (eller løvbiff)
60 g
kinakål (omtrent 3 blad)
1 
pak choi
100 g
sopp (for eks. shimeji/shiitake eller sopp)
 ½ stykke
tofu
2 dl
vann
1 dl
japansk sake (eller 100 ml vann hvis du ikke har sake)
2 ss
sojamelk (uten sukker)
2 ts
Gochujang (Rød chilli pasta) (eller 2 ss Miso Pasta)
1 
vårløk
Næringsinnhold (per porsjon): 1355 kJ  /  324 kcal
17,6 g Fett
22 g Protein
6,6 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær svinekjøttet opp i små biter. 

Steg 2

Vask kinakålen, skjær de nedre delene av bladene opp i striper som er rundt 2 cm brede og den øvre delen i striper som er rundt 4-5 cm brede. 

Steg 3

Vask pak choi-en, skjær de nedre delene i 4 like deler og øvre delene i en lengde på rundt 5 cm.

Steg 4

Tilbered soppen. 

Steg 5

Skjær tofuen opp i 3-4 cm terninger.

Steg 6

Varm en stekepanne, tilsett sesamolje (eller vegetabilsk olje) og frityrstek svinekjøttet i den. Når fargen på svinekjøttet endrer seg, tilsett kinakålen, pak choi-en og soppen og stek dem også. 

Steg 7

Hell over 200 ml vann, saken og Kikkoman Kimchi Chili Sauce og fortsett stekningen.

Steg 8

Tilsett tofuen og varm på middels varme. Tilsett soyamelken og Gochujang (eller miso) men ikke kok den opp. 

Steg 9

Skjær vårløken opp i ringer, vask, tilsett og server.

Tips:

Server med udon eller ramen nudler etter det du liker best

Oppskrifts-ID: 1022

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær svinekjøttet opp i små biter. 

Vask kinakålen, skjær de nedre delene av bladene opp i striper som er rundt 2 cm brede og den øvre delen i striper som er rundt 4-5 cm brede. 

Vask pak choi-en, skjær de nedre delene i 4 like deler og øvre delene i en lengde på rundt 5 cm.

Tilbered soppen. 

Skjær tofuen opp i 3-4 cm terninger.

Varm en stekepanne, tilsett sesamolje (eller vegetabilsk olje) og frityrstek svinekjøttet i den. Når fargen på svinekjøttet endrer seg, tilsett kinakålen, pak choi-en og soppen og stek dem også. 

Hell over 200 ml vann, saken og Kikkoman Kimchi Chili Sauce og fortsett stekningen.

Tilsett tofuen og varm på middels varme. Tilsett soyamelken og Gochujang (eller miso) men ikke kok den opp. 

Skjær vårløken opp i ringer, vask, tilsett og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07
08
09

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.