

Kimchi-stuing med soyamelk
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1
Skjær svinekjøttet opp i små biter.
Steg 2
Vask kinakålen, skjær de nedre delene av bladene opp i striper som er rundt 2 cm brede og den øvre delen i striper som er rundt 4-5 cm brede.
Steg 3
Vask pak choi-en, skjær de nedre delene i 4 like deler og øvre delene i en lengde på rundt 5 cm.
Steg 4
Tilbered soppen.
Steg 5
Skjær tofuen opp i 3-4 cm terninger.
Steg 6
Varm en stekepanne, tilsett sesamolje (eller vegetabilsk olje) og frityrstek svinekjøttet i den. Når fargen på svinekjøttet endrer seg, tilsett kinakålen, pak choi-en og soppen og stek dem også.
Steg 7
Hell over 200 ml vann, saken og Kikkoman Kimchi Chili Sauce og fortsett stekningen.
Steg 8
Tilsett tofuen og varm på middels varme. Tilsett soyamelken og Gochujang (eller miso) men ikke kok den opp.
Steg 9
Skjær vårløken opp i ringer, vask, tilsett og server.
Tips:
Server med udon eller ramen nudler etter det du liker best
Oppskrifts-ID: 1022
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer