

Stekt rosenkål med guanciale og sitron
Jordaktig rosenkål kombinert med den pikante velsmaken i italiensk guanciale, saltsyltet sitron og den forfriskende sødmen av syrlig eple. Et mettende tilbehør som bugner av smak og passer til enhver hovedrett.
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1

70 g italiensk guanciale, skåret i terninger – 300 g rosenkål, trimmet og delt i to – 2 sjalottløk, skåret i terninger
Sett en stor stekepanne over åpen flamme til den blir veldig varm. Ha oppi ternet guanciale og stek i 3-4 minutter til den blir sprøstekt. Tilsett rosenkål og ternet sjalottløk og stek i 7-8 minutter til de mykner og begynner å bli brune.
Steg 2

1 saltsyltet sitron, skåret i tynne skiver – 1 lite syrlig eple, skåret i terninger – 5 g ferske basilikumblader – 20 g Pecorino Romano, revet – 0,2 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 0,4 dl Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus med Honning – 2 hvitløksfedd, skåret i terninger
Ha Kikkoman Soyasaus, Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning og hvitløksterninger oppi pannen sammen med guanciale, sjalottløk og rosenkål. Fortsett stekingen i 1-2 minutter til det dannes en fin, silkemyk saus som dekker rosenkålen. Hell over på et serveringsfat. Garner med skiver av saltsyltet sitron, syrlige epleterninger, ferske basilikumblader og revet pecorinoost.
Oppskrifts-ID: 1454
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer