

Stekt rosenkål med guanciale og sitron
Jordaktig rosenkål kombinert med den pikante velsmaken i italiensk guanciale, saltsyltet sitron og den forfriskende sødmen av syrlig eple. Et mettende tilbehør som bugner av smak og passer til enhver hovedrett.
Ingredienser
Tilberedning
Steg 1

70 g italiensk guanciale, skåret i terninger – 300 g rosenkål, trimmet og delt i to – 2 sjalottløk, skåret i terninger
Sett en stor stekepanne over åpen flamme til den blir veldig varm. Ha oppi ternet guanciale og stek i 3-4 minutter til den blir sprøstekt. Tilsett rosenkål og ternet sjalottløk og stek i 7-8 minutter til de mykner og begynner å bli brune.
Steg 2

1 saltsyltet sitron, skåret i tynne skiver – 1 lite syrlig eple, skåret i terninger – 5 g ferske basilikumblader – 20 g Pecorino Romano, revet – 0,2 dl Kikkoman Naturlig Brygget Soyasaus – 0,4 dl Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus med Honning – 2 hvitløksfedd, skåret i terninger
Ha Kikkoman Soyasaus, Kikkoman Teriyaki BBQ-Saus Honning og hvitløksterninger oppi pannen sammen med guanciale, sjalottløk og rosenkål. Fortsett stekingen i 1-2 minutter til det dannes en fin, silkemyk saus som dekker rosenkålen. Hell over på et serveringsfat. Garner med skiver av saltsyltet sitron, syrlige epleterninger, ferske basilikumblader og revet pecorinoost.
Tip
Oppskrifts-ID: 1454
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer