Kalkun-Tsukune-grillspyd
Ingredienser
For tsukune:
For soyaglasuren:
For pynt:
Tilberedning
Steg 1
Legg trespydene minst 30 minutter i kaldt vann slik at de ikke tar fyr under grillen.
Steg 2
Bland ingrediensene for soyaglasuren i en liten stekepanne og la de koke inn til halvparten ved middels varme i 10 minutter. La avkjøles til romtemperatur.
Steg 3
Ha i mellomtiden ingrediensene for tsukune i en stor bolle. Bland sammen med rene hender til alt er jevnt blandet. Rull omtrent 24 mini-frikadeller. La dem stå kaldt i 30 minutter, slik at de blir faste.
Steg 4
Forvarm grillen kraftig. Tre to eller tre frikadeller på hvert bløtlagte spyd (alt ettersom hvor store spydene er) og legg dem på en oljet stekeplate.
Steg 5
Grill spydene i 10-15 minutter, snu dem flere ganger og stryk sjenrøst på med glasuren til de er gjennomstekte og gullgule. Strø på vårløk før serveringen.
Oppskrifts-ID: 296
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer