Fargerik Tofu Bowl
Tilberedning
Steg 1
Kok basmatiris etter anvisning på pakken.
Steg 2
Vask gulrøtter, paprika og rødkål. Skjær gulrøtter, paprika og rødkål i fine strimler. Del avokadoen i to og fjern steinen. Fjern fruktkjøttet med en skje og skjær i små biter.
Steg 3
Skrell og vask edamamebønnene. Skrell mangoen og skjær av kjøttet langs kjernen. Skjær deretter på langs i biter.
Steg 4
Rist cashewnøtter raskt i en varm stekepanne, fjern og sett til side. Skjær tofu i terninger og stek gyllen med olje. Tilsett 1 ss honning, ¼ ts chiliflak og 1 ss soyasaus.
Steg 5
Klem ut sitronsaften. Bland godt sammen i en bolle med vann, 3 ss soyasaus og 1 ss honning.
Steg 6
Fordel den ferdige risen i skåler. Server med de tilberedte ingrediensene og bønnespirer. Topp med sesamfrø og.
Oppskrifts-ID: 884
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer