

Karaage don
Tilberedning
Steg 1
Skjær kyllingfiletene i kuber, rundt 2,5 x 2,5 cm. Legg kyllingbitene i en bolle, hell over Kikkoman Soyasaus, sake, ingefær og finhakket hvitløk. Bland sammen og smak til med pepper. La kyllingen marinere i 30 minutter eller lengre.
Steg 2
Ta kyllingen ut av marinaden og vend hver bit - først i hvetemel, så potetmel.
Steg 3
Varm opp en gryte med olje. Når den når 170 grader legger du kyllingbitene forsiktig i gryta. La de friteres i 3-4 minutter til de er gylne. Legg de på tørkepapir så oljen kan renne av.
Steg 4
Kok risen etter anvisning på pakken og legg kokt ris i fire dype skåler. Legg finhakket salat over og topp med fritert kylling. Pynt med majones, finhakket vårløk, nori i tynne striper og server med sitronbåter.
Oppskrifts-ID: 697
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer

![[Translate to Norwegisch:]  [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Norwegisch:]  [Translate to Norwegisch:]](https://www.kikkoman.no/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)


















 
			 
			