Karaage don
Tilberedning
Steg 1
Skjær kyllingfiletene i kuber, rundt 2,5 x 2,5 cm. Legg kyllingbitene i en bolle, hell over Kikkoman Soyasaus, sake, ingefær og finhakket hvitløk. Bland sammen og smak til med pepper. La kyllingen marinere i 30 minutter eller lengre.
Steg 2
Ta kyllingen ut av marinaden og vend hver bit - først i hvetemel, så potetmel.
Steg 3
Varm opp en gryte med olje. Når den når 170 grader legger du kyllingbitene forsiktig i gryta. La de friteres i 3-4 minutter til de er gylne. Legg de på tørkepapir så oljen kan renne av.
Steg 4
Kok risen etter anvisning på pakken og legg kokt ris i fire dype skåler. Legg finhakket salat over og topp med fritert kylling. Pynt med majones, finhakket vårløk, nori i tynne striper og server med sitronbåter.
Oppskrifts-ID: 697
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer