Sterk vegetarspagetti

total tid 30 min.
30 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
500 g
fullkornspagetti
2 ss
sesamolje
300 g
vegetar-"kjøttdeig"
1 ss
tomatpuré
4 
hvitløksfedd, most
1 
stor Pak-Choi, grovhakket
150 g
babyspinat
2 ss
honning
2 ss
chiliolje
Næringsinnhold (per porsjon): 3173 kJ  /  758 kcal
22,1 g Fett
24,5 g Protein
118,9 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Kok spagettien al dente som angitt på pakken, hell av vannet og sett den til side.

Steg 2

Varm opp 1 ss sesamolje i en wok ved middels varme, og stek vegetar-"kjøttdeig" i ca. 5-6 minutter, til den er lett brunet. Tilsett tomatpuré og hvitløk, og stek i 1-2 minutter. Tilsett grønnsaker og stek dem til de er møre. Tilsett Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus, chiliolje og krydder. Tilsett spagetti og rør godt om.

Steg 3

Server med revet parmesan, litt fersk basilikum og litt ekstra chiliolje.

Oppskrifts-ID: 276

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Kok spagettien al dente som angitt på pakken, hell av vannet og sett den til side.

Varm opp 1 ss sesamolje i en wok ved middels varme, og stek vegetar-"kjøttdeig" i ca. 5-6 minutter, til den er lett brunet. Tilsett tomatpuré og hvitløk, og stek i 1-2 minutter. Tilsett grønnsaker og stek dem til de er møre. Tilsett Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus, chiliolje og krydder. Tilsett spagetti og rør godt om.

Server med revet parmesan, litt fersk basilikum og litt ekstra chiliolje.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.