Stekt aubergine med miso og honning
Auberginer er utrolig allsidige. Her får du en stekt variant med fyll laget av miso, honning, Kikkoman Soyasaus, Kikkoman Sesamolje, ingefær og hvitløk. En lekker og unik smaksopplevelse.
Tilberedning
Steg 1
Forvarm stekeovnen til 180 °C. Skjær auberginene i to på langs og snitt et rutemønster i kjøttet, pass på å ikke skjære gjennom skallet. Legg pølsepapir på et stekebrett og legg auberginene oppå med skjæresiden opp.
Steg 2
Rør sammen miso, honning, Kikkoman Soyasaus, Kikkoman Sesamolje, ingefær og hvitløk med 2-3 spiseskjeer vann til du får en jevn masse. Pensle over auberginekjøttet og stek i 35-45 minutter til det er gyllenbrunt og mykt. Dryss over vårløk og sesamfrø, og server.
Oppskrifts-ID: 254
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer