Kimchi-pannekaker
Metode og ingredienser for å lage utrolige kimchi-pannekaker.
Tilberedning
Steg 1
Til pannekakerøren; vask kinakålen, klapp tørr og grovhakk. Skrell løken og kutt opp i tynne skiver. Kutt rekene i halvdeler eller tre deler, avhengig av størrelsen på rekene.
Steg 2
Ha hvetemel og potetstivelse i en bolle, tilsett gradvis ca 90 ml vann og visp til røren er glatt for å unngå klumper.
Steg 3
Tilsett Kikkoman Kimchi Chili Sauce og rør den inn. Tilsett resten av ingrediensene (bortsett fra sesamolje) til pannekakerøren og rør.
Steg 4
Hell sesamolje i stekepannen på høy varme og stek pannekakene. Stek først en side til den er sprø, snu pannekaken på den andre siden på samme måte.
Steg 5
Dryss til slutt litt sesamolje på og stek til den er sprø. Garner med litt vårløkringer hvis ønskelig.
Steg 6
Til sausen, blant alle ingrediensene og server med pannekakene.
Oppskrifts-ID: 1024
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer