

Enkle quesadillas med ost og sopp
De ultimate Tex-Mex ristede tortilla sandwichene! Disse vegetar quesadillasene er fylt med surret sopp, paprika, ost og løk og stekt til de er sprø på utsiden og smeltet i midten. Server varm rett fra ovnen, skjær opp i trekanter.
Tilberedning
Steg 1
Skjær opp soppen. Finhakk løken og paprikaen og finhakk hvitløken. Stek sammen med sopp i den oppvarmede oljen i omtrent 5 minutter. Tilsett spinaten, la den tørke litt og krydre fyllingen med Kikkoman Ponzu Sitron, paprikapulver og timian. Bland inn osten.
Steg 2
Forhåndsvarm ovnen til 200 °C (180 °C vifte) og plasser bakepapir på en stekeform. Stryk utover den vegetariske ostefyllingen på halvparten av tortillaene, legg på resten av tortillaene, press litt ned og skjær tortillaene i to. Plasser tortillabitene ved siden av hverandre på bakepapiret og stek i den forhåndsvarmede ovnen i 5-8 minutter til osten har smeltet.
Tips:
Ostetypen kan varieres, for eksempel ost du har liggende fungerer fint.
Server med guacamole eller salsa til dipping.
Oppskrifts-ID: 1056
Oppskriften som PDF
last ned PDFTakk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer